סטודיו לבישול

 

המקום שבו חלומות מתבשלים

הסטודיו לבישול של פרופוד הוא מגרש המשחקים האולטימטיבי של עולם הבישול והאפייה. זהו המיזם הקולינרי שבו שפים, חובבי בישול, חברות קייטרינג ומארחים פרטיים יכולים ליהנות מתנאי בישול אידיאליים ומאירוח מפנק ברמה הגבוהה ביותר.

על הסטודיו שלנו:

מטבח מאובזר: כיריים 6 להבות, פלאנצ'ה, גריל גז, צ'יפסרים, תנורי אפייה, ארון התפחה, מקררים, מיקסרים ומעבדי מזון ועוד.

אולם אירוח: אולם אירוח אלגנטי המצויד במערכת מחשוב ומולטימדיה מתקדמת להקרנת סרטנים ותמונות על גבי מסך ענק באיכויות מעולות. המקום אידיאלי לעד 35
איש בהפקת אירוע אוכל בישיבה (ניתן להתאים את סידורי הישיבה לאירוע) או ל-45 איש באירוע קוקטייל.

חניה בשפע: חנייה חופשית בסמיכות למתחם.

המקום כשר

053-938-3607

 

 

לא משנה אם מבשלים כבר שנים או שרק מתחילים, תמיד אפשר ללמוד משהו חדש בסטודיו לבישול. הדרכים בהם מבשלים ומכינים מזון השתנו במהלך השנים הודות לתכניות הבישול ולרשתות החברתיות עולם הקולינריה הפך לפופולרי. מוצרי מזון ובישול חדשים ומעניינים עולים מדי שנה על המדפים ובשווקים אפשר למצוא מגוון אולטימטיבי של מזון טרי ועונתי. בהתאם לכך מתפתחת גם הפעילות בסטודיו שלנו!

בסטודיו לבישול אפשר ללמוד כיצד להשתמש בסוגים שונים של חומרי גלם ומרכיבים, מהם התכונות המאפיינות כל אחד מחומרי הגלם ומרכיבי המזון, וכיצד ניתן לשלב ביניהם. בנוסף, ניתן ללמוד כיצד לשמר מזון ולהאריך את חיי המדף שלו; כיצד לשפר את מיומנויות הבישול וההכנה; כיצד לשלוט בערכים התזונתיים של המנות אותם מבשלים ועוד.

אחד הטרנדים הרווחים בענף הקולינריה הוא לימוד של דרכים חדשות להכנת מזון. בסטודיו לבישול מציעים להעצים את יכולות הבישול הקיימות ומאפשרים לגלות מתכונים חדשים המשלבים קשת רחבה של מרכיבים. על מנת לבחור בסדנת בישול נכונה, מומלץ לחפש כזו שתתאים לרמה האישית. במילים אחרות, לא מומלץ להתחיל מיד בסדנת להכנת מנות גורמה אם מעוניינים לרכוש מיומנויות בסיסיות. המלצה נוספת היא לחפש סדנא שמשלבת מרכיבים בריאותיים, כגון הכנת מנות עם מרכיבים עם רמת כולסטרול נמוכה, מנות ללא סוכר או מנות ללא שומן.

לסיום, נזכיר שאחד הבונוסים המהנים להם זוכים בסטודיו לבישול הוא עצם הטעימה או האכילה של המנות אותם מבשלים. אז גם אם אתם בשלנים מקצועיים וגם אם התחלתם לבשל אתמול, בסטודיו לבישול תמיד תוכלו ללמוד משהו חדש ומעניין. בתיאבון!